Nationale vrijwilligersprijzen.

๐—›๐—ฒ๐˜† ๐˜ƒ๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐˜„๐—ถ๐—น๐—น๐—ถ๐—ด๐—ฒ๐—ฟ! ๐Ÿ‘‹

Wat is jouw meest ๐˜‚๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐—ธ๐—ฒ, ๐—ด๐—ฒ๐—ธ๐—ธ๐—ฒ ๐—ผ๐—ณ ๐—ฑ๐—ถ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฏ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฒ ๐—บ๐—ผ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜ als vrijwilliger? De Nationale Vrijwilligersprijzen zijn op zoek naar bijzondere verhalen! Lever jouw verhaal aan in een vlog van 1 minuut en maak kans op teย gekke prijzen. ๐Ÿคฉ๐Ÿ™Œ Meer weten? ๐Ÿ‘‰ www.vrijwilligersprijzen.nl

Vanaf vandaag kunnen alle vrijwilligersorganisaties van Nederland meedingen naar de Nationale Vrijwilligersprijzen 2023. We zijn op zoek naar de typische verhalen die bij vrijwilligerswerk horen. Verhalen die raken en mensen aangrijpen. Organisaties kunnen tot 28 februari aanmelden.

Wat kunnen de vrijwilligersorganisaties winnen?
Naast de hoofdprijs van 15.000ย euro, krijgen zes genomineerden een professionele reportage of videoportret. Vrijwilligers van de organisatie nemen presentator Bas Westerweel mee op pad langs de verhalen die zo kenmerkend zijn voor hun vrijwilligerswerk. En die raken! Van de zes genomineerden krijgen er vijf naast het videoportret ook een geldbedrag van 2.000ย euro en รฉรฉn de hoofdprijs van 15.000ย euro. Maar liefst 80 inzendingen maken kans op 750ย euro.

Meedoen??
Aanmelden gaat met een korte vlog over het vrijwilligerswerk van maximaal 1 minuut. De vlog moet gaan over wat aangrijpt in het vrijwilligerswerk. Wat maakt het zo mooi? Waar krijgen ze zelf kippenvel van? Er is een format te downloaden voor een goeie vlog waarin deelnemers stap voor stap worden meegenomen. Kan niet fout gaan. Het format is te downloaden op www.vrijwilligersprijzen.nl.

Organisaties kunnen nog meedoen aan onze โ€˜Vloggen doe je zo workshopโ€™ op woensdag 11 januari van 15.00-17.00 uur live in Utrecht, of op woensdag 18 januari van 20.00-22.00 uur online. De workshops zijn gratis. Meld je aan voor de live-sessie op 11 januari of de online-sessie op 18 januari.

Zoeken