Het laatste nieuws

Een grote tuin vol biodiversiteit heeft echter meer vrijwilligers nodig. Daarom doen we een oproep aan alle mensen met groene vingers! Het aantal uren is in overleg en afhankelijk van het seizoenswerk.
We kijken naar een toekomst waarin de formele zorg uitdagender zal worden door de toenemende zorgzwaarte, steeds langer thuis wonende mensen, personeelstekorten en ontoereikende financiële middelen. Het is van groot belang elkaar te kennen, elkaar weten te vinden en de handen ineen te slaan.
Heb je vragen over vrijwilligerswerk of ben je op zoek naar een passende functie en kun je daar wel wat hulp bij gebruiken. Daar zijn wij voor!
Positieve Gezondheid zet mensen weer in hun kracht. "Je bent zoveel meer dan je ziekte." Meer weten over deze inspirerende benadering? Kom dan 7 mei naar de presentatie in 't Wieshoes!
Hoe kun je vrijwilliger worden? Door aan te geven dat je echt zin hebt om de handen uit de mouwen te steken! Je moet affiniteit hebben met wilde dieren, en je echt willen binden aan de organisatie voor langere tijd.
Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, is IVN Noord Groningen een organisatie vol mogelijkheden. Het goede nieuws is dan ook dat er binnenkort een vacature komt om je als vrijwilliger aan te sluiten!
De Voedselbank draait volledig op vrijwilligers. Er zijn zo’n 65 vrijwilligers werkzaam bij de Voedselbank op veel verschillende afdelingen zoals in het magazijn, de winkel of bij de cliëntenadministratie.
Deze cursus is een mooie opstap voor zowel leergierige ouderen als ambitieuze jongeren om vakkundiger en sneller artikelen te leren schrijven. Deze praktische cursus brengt je journalistieke basiskennis bij.
Het is het streven alle circa 150 partners van de gemeente in het sociaal domein te vertegenwoordigen en zorg te dragen dat we met elkaar aangehaakt zijn en blijven bij elkaar en de transitie.
Afgelopen donderdag 11 april werden verschillende organisaties uitgenodigd door stichting Eigen Kracht in kader van het Armoedeplatform.
Het boeket kan de brug vormen naar ongedachte ontmoetingen en de onderlinge cohesie versterken. Deelnemers aan het project komen dus liefst uit alle wijken van Winsum.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Zoeken