Wij zijn er voor jou!

Op deze website vind je veel vacatures voor vrijwilligerswerk. Weet je niet precies wat je zoekt? Of wat er allemaal mogelijk is? Neem dan contact met ons op.

Wij helpen je graag met het vinden van de beste plek voor jou!

"De kleinste daad van vriendelijkheid is meer waard dan het grootste voornemen." - Oscar Wilde

Over ons

Het Centrum Vrijwilligerswerk het Hogeland brengt vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties bij elkaar. Ook helpen we vrijwilligersorganisaties bij al die zaken die je voor het vrijwilligerswerk moet regelen. We organiseren verschillende activiteiten voor vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties.

Het Centrum is een onderdeel van de Stichting Werk op Maat. Bij deze stichting vinden we dat ieder mens mee moet kunnen doen en bij moet kunnen dragen. Dat is belangrijk voor een goede kwaliteit van leven. Soms heb je daar ondersteuning bij nodig. De medewerkers van Werk op Maat zetten zich daarom in voor alle mensen vanaf 15 jaar die graag mee willen doen in het maatschappelijke leven (via bijvoorbeeld werk, scholing, vrijwilligerswerk of dagbesteding).

Waarom het Centrum Vrijwilligerswerk het Hogeland

Plezier

Een vrijwilliger brengt plezier. Door te helpen, te ondersteunen, vrolijk te zijn. Maar ook door er gewoon te zijn. En het plezier dat je geeft, krijg je als vrijwilliger ook terug! Het centrum Vrijwilligerswerk het Hogeland werkt daarom met plezier aan het bij elkaar brengen van vrijwilligers en organisaties.

Aandacht

Soms heb je wat extra hulp nodig bij het vinden van die plek waar je je thuis voelt. Of bij die vrijwilliger die bij je organisatie past. Het centrum Vrijwilligerswerk het Hogeland geeft je de aandacht en zorg die daarvoor nodig zijn.

Benaderbaar

Heb je een vraag, hulp of advies nodig? Al onze medewerkers staan voor je klaar om je te helpen. Neem snel contact met ons op. Je kunt ons bellen, mailen of langs komen.

Toegewijd

Meedoen? Ons team staat voor iedereen klaar die daarvoor een steuntje in de rug nodig heeft. Want iedereen verdient een plek in onze maatschappij. Een plek waar je bij kunt dragen en van waarde bent.

Fotogalerij

Zoeken