Aanmelding CMO STAMM wijzigen

Aanmelding CMO STAMM wijzigen

Beste gebruiker van Vrijwilligers Groningen,

In het verleden heeft u zich namens uw organisatie ingeschreven op de website www.vrijwilligersgroningen.nl. CMO STAMM is eigenaar van deze provinciale website en werkt hierbij samen met alle lokale steunpunten in de Provincie.
Uw inschrijving wordt beheerd door het vrijwilligerssteunpunt van gemeente Het Hogeland. Zij onderhouden contact met de ingeschreven vrijwilligers en organisaties en bemiddelen tussen beide partijen.

Vanaf 1 januari 2022 gaat de huidige provinciale website www.vrijwilligersgroningen.nl anders werken. Elk steunpunt gaat dan zijn eigen vrijwilligersvacaturebank beheren. In uw geval is dit de nieuwe website van Stichting Werk op Maat die het vrijwilligerswerk in gemeente Het Hogeland coördineert. Op 1 januari 2022 gaat deze website online.

Wat betekent dit voor u?
• Nu worden uw gegevens nog beheerd door CMO STAMM omdat zij eigenaar van www.vrijwilligersgroningen.nl zijn. Vanwege de Wet persoonsgegevens (AVG) is het niet mogelijk alle informatie automatisch over te zetten naar de nieuwe website van Stichting Werk op Maat.
• Om te zorgen dat uw organisatie ook via deze nieuwe website vrijwilligers kan blijven werven, kunt u uw organisatie opnieuw inschrijven. Dit kunt u in een paar minuten regelen. Vult u hier uw gegevens in, dan zorgen wij ervoor dat uw account wordt voort gezet op de nieuwe website. Werkt de link niet? Ga dan naar: https://centrumvrijwilligerswerkhethogeland.nl/inschrijven-organisatie/
• Wilt u dit s.v.p. uiterlijk 30 december 2021 doen?
Na 31 december 2021 zullen alle organisatiegegevens inclusief vacatures op www.vrijwilligersgroningen.nl automatisch en definitief verwijderd worden.

Wij hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Als u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen:

Centrum vrijwilligerswerk Het Hogeland
• Barbara van den Burg.
Tel: 06-21815772 (Ma-, di-, do-, vrij-, van 10:00-15:00 uur)
Mail: info@centrumvrijwilligerswerkhethogeland.nl
• Cora Top.
Tel: 0595-433245 (ma-, di-, do-, 9:00-12:00 uur)
Mail: info@centrumvrijwilligerswerkhethogeland.nl

Met vriendelijke groet, mede namens Barbara van den Burg en Cora Top,

Mette Wijling
Adviseur CMO STAMM

 

 

Het Centrum Vrijwilligerswerk Het Hogeland helpt en adviseert vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties over vrijwilligerswerk

Contact

Industrieweg 7
9981 HJ Uithuizen

Zoeken