Er is zoveel te doen!

Honderden leuke en interessante vrijwilligersfuncties zijn te vinden op de nieuwe website van Centrum Vrijwilligerswerk Het Hogeland. Het maatschappelijke leven in onze gemeente bruist van de activiteiten.

Een mooie gelegenheid om mee te doen en mensen te ontmoeten. Een uitgelezen kans om je in te zetten voor een ander of je omgeving en om je te verder ontwikkelen. En jij wordt met open armen ontvangen!

Op de website kun jij je inschrijven als vrijwilliger. Een van de medewerkers neemt na aanmelding zo spoedig mogelijk contact met je op. Zij zullen je op weg helpen om een passende activiteit te vinden voor korte of langere tijd.

Ook organisaties die met vrijwilligers werken kunnen terecht op de website om een vacature te melden.  Door de vele organisaties die al aangemeld zijn biedt de website een mooi overzicht van de vele verenigingen en stichtingen en andere organisaties die actief zijn in Het Hogeland.

Neem een kijkje op centrumvrijwilligerswerkhethogeland.nl

Het Centrum Vrijwilligerswerk Het Hogeland helpt en adviseert vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties over vrijwilligerswerk

Contact

Industrieweg 7
9981 HJ Uithuizen

Zoeken