Begeleider ICT Helpdesk bij Vakland

Hou jij er van mensen te helpen, ben je sociaal, heb je een smartphone en/of laptop voor dagelijks en sta je open voor een praatje? Dan zoeken we jou!

Iedere maandagmorgen komen er mensen langs in ā€™t Wieshoes met vragen over computers, telefoons, internet of iets anders. Het kan zijn dat mensen niet weten hoe ze een app moeten installeren, het ze niet lukt instellingen aan te passen, het inloggen met DigiD niet lukt of dat ze per ongeluk om de toetsenbordinstellingen te wijzigen. Geen vraag is te gek en iedereen is welkom bij de ICT Helpdesk in ā€™t Wieshoes.

Zoals je leest zijn het geen enorm ingewikkelde vragen voor iemand die in het dagelijks leven gebruik maakt van een smartphone en of laptop. Voor sommige mensen is het echter niet zo simpel! Juist voor deze mensen is het geweldig dat ze naar de ICT Helpdesk in ā€™t Wieshoes kunnen komen en tijdens het drinken van een kop koffie hun vraag kwijt kunnen.

Is de vraag te ingewikkeld? Dan hebben we de chef van het eLAB achter de hand, dat is een begenadigd ICTā€™er die vaak op iedere vraag een antwoord weet.

Vaardigheden en kwaliteiten

Jijā€¦ ā€¢ bent vriendelijk en geduldig; ā€¢ vindt het leuk om anderen te helpen bij vragen; ā€¢ bent maandagochtend 2,5 uur per week beschikbaar (flexibel invullen is in overleg mogelijk); ā€¢ bent per mail, app en/of telefoon goed bereikbaar; ā€¢ hebt affiniteit met smartphones, laptops en de software erop ā€“ ervaring is niet nodig, als je maar een natuurlijke interesse hebt. Activiteiten ā€¢ Hulp en advies geven bij vragen ā€¢ Gastvrouw-/heerschap voor de mensen die binnen komen

Activiteiten

Administratie, kantoor en baliewerk, Computer, ICT en website

Wat is interessant aan dit vrijwilligerswerk?

In ā€™t Wieshoes ontmoet je veel mensen. Daarnaast vinden de activiteiten plaats in het eLAB (in het gebouw). Hier krijg je veel mogelijkheden jezelf te ontwikkelen op het gebied van de nieuwste (digitale) innovaties (als je dit leuk vindt). Daarnaast is er veel vrijheid. Er zijn activiteiten waar je bij aan kunt sluiten, maar als jij denkt dat er ergens behoefte aan is, ben je helemaal vrij daar zelf invulling aan te geven en dat uit te gaan dragen. We biedenā€¦ ā€¢ een plezierige en inspirerende werkomgeving; ā€¢ goede begeleiding en introductie van het werk; ā€¢ de mogelijkheid om bij te dragen aan de digitale ontwikkeling volwassenen en het staat ook nog eens goed op je cv!

Aanvullende opmerkingen

Reageren op deze vacature?

Zoeken